ápr
28

Ha könnyű, gyors vacsorát szeretnénk és esetleg még egy kis sült hús maradék is akad a hűtőben, a csirkés szendvics nagyszerű választás lehet. Gyakorlatilag bármi felhasználható hozzá, ami magányosan kóborog a hűtőben vagy a kamrában, csak a fantáziánk szabhat határt.

 

 

 

    1 nagyobb csirkemell
    30 dkg főtt, füstölt tarja
    fejessaláta, igény szerinti zöldségek
    4 nagyobb csiperkegomba
    paradicsom
    kenyér
    2-3 ek majonéz
    mustár
    1 ek vaj
    snidling
    fehérbors


   1. A tarjaszeleteket a gombával serpenyőben ropogósra sütjük, kivesszük, melegen tartjuk.
   2. A visszamaradt zsíradékban a sózott, borsozott, pici mustárral megkent, 4 részre vágott csirkemellfilét megsütjük.
   3. Evőkanálnyi langyos vajat elkeverünk 2-3 kanál majonézzel, ízesítjük egy pici mutárral, fehérborssal, apróra vágott snidlinggel.
   4. Összeállítjuk a szendvicset:
   5. Píritott, magvas barna kenyeret megkenünk a majonézes krémmel, rátesszük a megmosott salátalevelet, erre 2 karika paradicsomot, a gombát, ráfektetünk2-3 szelet tarját és egy sült húst.
   6. A tetejére kerülő kenyérszeletet megtunkoljuk a sült zsíradékkal és beborítjuk vele a szendvicset.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anyafoz.blog.hu/api/trackback/id/tr982861854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása