már
15

1 kg oldalas

15 fej csiperkegomba
10-15 kicsi burgonya
2 gerezd fokhagyma
1 kanál erős mustár
bors
petrezselyem
olívaolaj
 
 

 Az oldalast megtisztítjuk, tepsibe tesszük, sózzuk, borsozzuk, bekenjük mustárral, pici vizet öntünk alá és körülbelül egy óra alatt készre sütjük. A csiperkét is megtisztítjuk, forró olívaolajon pici fehérborssal, fokhagymával pirítani kezdjük. Megvárjuk, míg levet ereszt, majd alaposan lepirítjuk, a végére hozzáadva a petrezselymet is. A krumplit meghámozzuk, megfőzzük, nyakon öntjük egy pici zsiradékkal az oldalas alól, és megszórjuk petrezselyemmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://anyafoz.blog.hu/api/trackback/id/tr702742736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása