Íme, a bibitorta. Az öcsém (aki testvérek közt is 190 centi és 110 kiló) szerencsésen összetörte magát, és a bibijére " ...valami csokisat... nem-nem, valami lekvárosat... nem inkább csokisat...." kért. Hát kapott csokisat és lekvárosat is, és örömmel jelentem, hogy a bibi is szépen gyógyul. A ribizlilekvár anyu műve, erről pár poszttal később készülök majd ódákat zengeni.
A tejszínt a sütés előtti napon melegítsük fel, olvasszuk meg benne a csokikat, majd 1 éjszakára tegyük hűtőbe. Másnap verjük kemény habbá.
A kisült tésztát vágjuk 2 lapba. Az alsót kenjük meg a lekvárral, majd tegyünk rá csokikrémet. Helyezzük a tetejére a másik lapot, és az egészet vonjuk be a krémmel. A tetejét felvert tejszínhabbal és gyümölcsökkel díszítsük.